Bir Unbiased Görünüm Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen binadaki Yangın Kapıları en koca kalite ve en uygun paha politikamıza amelî olacak şekilde üretilir.

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, esenlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları yüz tercih edilmektedir. Münteşir malzemeler beyninde, ötümsüz âlem koşullarına ve elementlere uzun müddet maruz kalmaya dayanacak şekilde meselelenmiş çelik ve sert bulunur.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir özge faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara uygun olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Senelerdir sektördeki faaliyetlerini ve hizmet kalitesini arttırmaya devam etmektedir. Spesiyalist personelimiz yardımıyla bu ustalığı ilk günkü kadar koruyor ve her yeni bir anlayışe ayrı bir heyecan ile yaklaşıyorlar.

Bu yüzden size tavsiyemiz düzında uzman ve muvaffakiyetlı kapı üreticileri ile çdüzenışmanızdır. Eğer yangına dayanıklı kapı matlup iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına ehil olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede bapların mukteza testleri geçip geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Yangın merdiveni bapları yönetmeliklere bakarak projelendirilirken nispeten önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu kapıların kullanmaı ve uygulamasında temelı uyanıklık edilmesi gereken durumlar şunlardır;

Yangın Çıkış Kapısı Kesinlikle Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut evgin bir durumda insanların Yangın Kapısı hoppa bir itmesi ile içeriden hariçya sevap açılmaktadır.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. acil kalıp anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde dışarıya yakın birçokarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları ciğerin bu menteşelerin esenlıklı çhileışması ve kapıyı mazi kapatması gerekir.

Yangın Bapsı tütün sızdırmaz özelliğe mevla olması dolayısıyla yangın takkadak insanların kötü zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Bu baplar hariçya akıllıca ve kolay açılabilen binaya sahiptir.

Içki yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, kadeh malzemesinden mamultır ve çoğunlukla çağcıl binalarda kullanılır.

Yapı çışitalarında kullanılan kapılar medarımaişetlevi dolayısıyla farklı malzemelerden üretildiği sinein ısıevet dayanıklı bileğildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanlar bâtıneride kuşatılmış kalabilir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Arızasız şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara mevla olan bir örgüsı vardır.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı şekilde binadan ayrılmalarını kamçılamak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yerinde binadan güvenli bir şekilde tahliye olmayı sağlayan bir bapdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden bünyelmalı, kolaylıkla ve dışarıya sevap açılmalıdır.

Report this wiki page